Age of Gods: Goddess of Wisdom

Johdanto

Age of Gods: Goddess of Wisdom -peli vie sinut mukanaan gladiaattoreiden raakaan ja jännittävään maailmaan. Gladiaattorit taistelivat väsymättä Rooman muinaisilla taisteluareenoilla tuoden kansalle taistelujen tiimellyksessä “leipää ja sirkushuveja”. Tämä ikiaikainen slogan toimii myös Age of Gods: Goddess of Wisdom -slottipeliä ajatellen. Huvin lisäksi peliin yhdistetään mahdollisuus saada meheviä voittoja ja mitä erilaisimpia mahdollisuuksia voittaa bonuksia. Teemaan yhdistyy myös antiikin jumalten mytologia, joka kumpuaa niin kreikkalaisesta kuin roomalaisestakin kansanperinteestä ja taruista. Slotti on mukaansatempaava kokonaisuus, johon helposti uppoutuu tuntikausien ajaksi. Playtech on todella ylittänyt tällä kertaa itsensä luodessaan täysin uuden Age of Gods: Goddess of Wisdom -pelisarjan meille pelattavaksi.

Jos olet koskaan tutustunut tarkemmin jonkinlaiseen slottipeliin, Age of Gods: Goddess of Wisdom on helppo vaihtoehto sinulle ymmärtää. Peliin on napattu kaikista herkullisimmat puolet erilaisista sloteista. Bonustoimintoja ja erilaisia wild- ja scatter-symboleita on lukuisia. Kreikkalainen viisauden jumalatar Athena puolustaa kaupunkia ulkopuolisten rankoilta hyökkäyksiltä. Hänen kuvansa toimii myös wild-symbolina pelin kulkiessa eteenpäin. Age of Gods: Goddess of Wisdom -pelisarja korvasi aikoinaan Playtechin Marvelin supersankaripelisarjan. Vaikka tämä muutos olikin monelle pelifanille ikävä takaisku, oli Age of Gods: Goddess of Wisdom hyvä uusi lisä Playtechin muutenkin laajaan ja monipuoliseen pelivalikoimaan. Se kulkee saumattomasti eteenpäin ja koukuttaa takuulla kenet tahansa, joka sitä uskaltautuu kokeilemaan.

Panokset ja voittolinjat

Tarunhohtoinen Age of Gods: Goddess of Wisdom sopii laihemmallekin kukkarolle, sillä pienin panos, jonka voit asettaa, on ainoastaan yhden sentin verran. Keloja on viisi kappaletta ja voittolinjoja jopa kaksikymmentä. Tämä todella takaa monipuoliset mahdollisuudet voittoihin. Mikäli saat symbolin, joka kuvaa muinaista jumalatarta, tuo se sinulle 5000-kertaiset voitot. Viisauden jumalatar Athena sen sijaan toimii wild-symbolin sijaisena ja sijoittuu kolmelle keskimmäiselle kelalle. Turbo-mode pyörittää keloja tuplanopeudella ja saat sillä tavalla voittosi nopeammin, mikäli et halua jäädä seuraamaan pelin hidasta kehittymistä eteenpäin. Automaattisesti pyöriviä kierroksia voit saada käyttöön kymmenestä kierroksesta aina 99 kierrokseen tai siihen saakka, kunnes slotissa aukeaa joku ylimääräinen bonustoiminto.

Ulkoasu ja teema

Äänimaailma perustuu hyvin paljon jännitystä luovan taustamusiikin varaan. Musiikki on saman tyyppinen kuin useissa gladiaattorien ja antiikin aikaa kuvaavien muidenkin elokuvien taustalla on usein totuttu kuulemaan. Graafisesti peli on suunniteltu hyvin ja symbolit ovat hyvin selkeitä tulkittavia. Merkit noudattavat kaikki samanlaista teemaa ja on selkeästi mietitty pitkälle loppuun saakka. Taustalla näet muinaisen temppelin, jonka sisälle peli sijoittuu. Teeman voi tulkita liittyväksi joko muinaiseen Kreikkaan tai Roomaan, osa symboleista on enemmän Roomaan sijoittuvia, kun taas jumalattaret ja pelin hahmot suurimmaksi osaksi Kreikkaan kuuluvia. Kiekoilla näkyvät tekstit ja numerot ovat myös hyvin teemaan sopivia ja tuovat todella mieleen muinaiset symbolit ja kirjoitustavan.

Bonustoiminnot

Age of Gods: Goddess of Wisdom on höystetty lukuisilla erilaisilla bonustoiminnolla, jotka tekevät pelikokemuksesta jännittävän ja koukuttavan. Slottipeleille tyypilliset wild-symbolit ilmestyvät keloille 2, 3 ja 4 ja korvaavat minkä tahansa muun symbolin paitsi scatterit, joita sen sijaan on erilaisia. Kolme scatteria aktivoi taistelupelin ja tämän aikana saat ilmaiskierroksia. Kolme maskia tuo sinulle 10 ilmaiskierrosta, kun taas gladiaattorikypärä tuo seitsemän vapaapyöräytystä, joilla voitot nelinkertaistuvat. Kolmas mahdollinen scatter-vaihtoehto on haarniska. Mikäli saat haarniskan, sinulle aktivoituu 14 ilmaiskierrosta, joilla voittokerroin on jopa kymmenkertainen. Jos saat wild-symbolin ilmaispelin aikana, se ulottuu pelin kaikille keloille. Voit saada mahdollisuuden myös ylimääräiseen jackpot-peliin, jolloin voit voittaa progressiivisen potin.

Hyvät puolet

Peli on todella helppo ymmärtää ja hauska pelata. Mahdollisuutesi voittaa ovat aivan erilaiset kuin monessa muussa slottipelissä. Suurimmaksi osaksi sen takia, että voittomahdollisuuksia on todella monta erilaista ja pääset mukaan sekä bonuspeleihin, että wild- ja scatter-symbolien tuomiin lisäominaisuuksiin. Tunnelma pysyy todella jännittävänä ja ennen kaikkea koukuttavana, sillä tunnet jatkuvasti saavasi uusia jännittäviä bonusmahdollisuuksia ja voittoja. Pääset mukaan gladiaattoreiden maailman tunnelmaan ja taustalla soiva jännittävä musiikki tekee pelikokemuksestasi erilaisen kuin monessa muussa eri pelissä. Voit käyttää todella pieniä panoksia, jos haluat vaikkapa vain testata pelin kulkua ja toisaalta rohkeammille pelaajille on käytettävissä suuremmatkin panokset. Voitot tietenkin seuraavat suuruudeltaan mukana panosten määrää.

Huonot puolet

Monet pelaajista olivat pettyneitä, kun Age of Gods: Goddess of Wisdom korvasi Playtechin alkuperäisen pelisarjan, jossa seikkailivat Marvelin supersankarit. Vain osa suurimmista pelifaneista toipui pettymyksestä ja koki Age of Gods: Goddess of Wisdom -pelisarjan todella omakseen. Pelin kulku on hieman hidas, mikäli et laita turbo-peliä käyntiin. Kelat näyttävät voitot hitaasti ja päädyt klikkailemaan pyöritysnappia jo monta kertaa, sillä aina ei jaksa katsoa voittojen muodostumista hitaasti ruudulla. Voi olla, että monella pelaajalla kestää myös hetkensä, ennen kuin oppii ymmärtämään, miten pelin bonuspelitoiminnot ja ilmaiskierrokset oikein toimivatkaan. On siis selvää, että pelissä on pieniä miinuspuolia, mutta kokonaisuudessaan tämä ei vaikuta pelikokemukseen.

Yhteenveto

Age of Gods: Goddess of Wisdom varmasti jakaa mielipiteitä sekä hyvässä, että myös pahassa. Toiset ovat sitä mieltä, että se on mahtava lisäys Playtechin valikoimaan ja osa pitää peliä hieman liian tavanomaisena ja jopa tylsänä. Hitaahkot ominaisuudet ja monimutkaiset voitonmaksun ominaisuudet voivat tuoda haastetta pelaajille. Monelle aloittelijalle peli on hyvä mahdollisuus opetella sitä, miten slottipelit toimivat ja kokeneille pelaajille sen sijaan Age of Gods: Goddess of Wisdom on hyvä tapa viettää aikaa rennosti liiasta miettimisestä huolehtimatta. Kokonaisuudessaan peli on teemaltaan ja toteutukseltaan mielenkiintoinen ja hauska. Jos olet kiinnostunut uudenlaisesta ja rennosta slottien pelaamisesta, kannattaa ehdottomasti tutustua Age of Gods: Goddess of Wisdom -peliin!